Colectarea selectivă a deșeurilor – SuperConsumatorul 24 Octombrie 2016

Astăzi, 24 octombrie 2016, echipa „SuperConsumatorul” vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „SuperConsumatorul” de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+.

Anna de Hillerin, moderatoarea emisiunii, îl va avea ca invitat pe domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons.

Tema emisiunii de astăzi: Colectarea selectivă a deșeurilor.

Invitatul emisiunii de astăzi, domnul Sorin Mierlea, va prezenta rubricile:

  1. Teste comparative: Câte E-uri conține un sandviș?
  2. Telefonul consumatorului: Ce conțin suplimentele alimentare pentru imunitate?

Nu uitați: Urmăriți „SuperConsumatorul” în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 13:30 în direct pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare la ora 24:00 pe TVR1.

SuperConsumatorul” este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație pentru Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom