InfoCons Partener al Concursului National de Proiecte de mediu – Faza naționala 2017 – Tabăra Muncel

InfoCons este, și în acest an, partener oficial al Concursului Național de Proiecte de Mediu, organizat de Ministerul Educației Nationale.

Tabara are loc la Muncel, în județul Iași și se desfășoară în perioada 21-25 iulie 2016. Aceasta este etapa nationala a celei de a XIX-a ediții a Concursului Național de Proiecte de Mediu. InfoCons este direct implicată în acest proiect de mediu, susținând educarea și responsabilizarea elevilor în probleme de ecologie și consum durabil.

Reprezentanții InfoCons vor acorda premii și diplome elevilor câștigători și vor disemina materiale informative tuturor participanților.

InfoCons a susținut acest proiect în fiecare an, încurajand astfel educarea micilor consumatori de astăzi, viitori consumatori de resurse naturale de mâine. Activitățile se desfășoară sub egida Campaniei Naționale „Închide! Stinge! Reciclează!”.

 

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom