Proiecte destinate invatamantului preuniversitar in Domeniul Protectiei Consumatorilor in anul scolar 2016-2017

Mesajul Presedintelui InfoCons, Sorin Mierlea, cu ocazia deschiderii noului an scolar si a lansarii programelor destinate elevilor si cadrelor didactice din invatamintul preuniversitar in anul scolar 2016-2017

12 septembrie, prima zi de scoala, emotii, griji atat pentru cei care pasesc pentru prima data pe portile scolii, pentru parinti, bunici si pentru intreaga familie, insa aceleasi emotii sunt si pentru cei care revin la scoala pentru inceperea unui nou an scolar.

Infocons este alaturi de toti copiii si parintii punand la dispozitie atat numarul InfoCons Junior – 021/9615, numar cu tarif normal in reteaua Telekom, apelabil din toate retelele, pentru consiliere, informare si depunerea unei sesizari in domeniul protectiei consumatorilor, cat si aplicatia gratuita InfoCons – Scaneaza coduri de bare, care te ajuta sa afli informatii despre produsele pe care doresti sa le achizitionezi printr-o simpla scanare a codului de bare.

Descarcă aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile si verifica etichetele produselor inainte de a cumpara:

  

Totodata pentru toate cadrele didactice continuam proiectul de succes demarat anul trecut si pentrul noul an scolar 2016-2017 prin punerea la dispozitia acestora cu titlu gratuit Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor, cat si Cursul Vocational de Protectia Consumatorilor in domeniul Financiar Bancar, dar si chestionare si lectii destinate elevilor in domeniul protectiei consumatorilor.

Astazi lansam si Campania „Inchide! Stinge!Recicleaza!”! Reciclati si fiti alaturi de noi, fiecare elev, profesor, parinte, si fiti si voi ambasadori ai Campaniei! Impreuna putem reusi sa renovam scoli, terenuri de sport, sali de sport, sa ajutam copii care au abandonat scoala si sa facem ziua de maine mai buna colectand selectiv fiind alaturi de InfoCons – Inchide! Stinge!Recicleaza!

Atentie la chioscurile scolare! Citeste eticheta! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Suntem alaturi de fiecare elev, parinte, profesor, aplicatia Infocons si InfoCons Junior – 021-9615 pentru fiecare.”

Lansam Concursul „Cea mai inedita fotografie cu un afis al InfoCons sau o placuta cu mesajul InfoCons”. Fotografia castigatoare va fi premiata cu o tableta. Va asteptam pe pagina de Facebook InfoCons unde puteti incarca fotografia cu care va inscrieti in Concurs.

Fii si tu SuperConsumatorul InfoCons, fii alaturi de noi de familia InfoCons pentru ca noi suntem Vocea Consumatorilor!

Sorin Mierlea  

 

 

Sorin Mierlea, președintele InfoCons

Organizație pentru Protecția Consumatorului

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021/9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom